Sprijin pentru alăptare – 15 iulie 2019

by | 15 Jul 2019

ParentIS organizează lunar întâlnirea grupului ParentIS – Sprijin pentru Alăptare – Iași

Vă așteptăm la ParentIS pentru 2 ore de informații și sprijin reciproc pe tema alăptării.

Pentru o bună desfășurare a grupului este necesară înscrierea fermă, deoarece numărul de locuri este limitat ( atât pentru că spațiul o cere cât și pentru că fiecare părinte să poată beneficia de timpul său), iar reținerea locului prin înscriere și neparticiparea face ca un loc în sală să rămână nefolosit. Formularul de ÎNSCRIERE aici: https://empatis.setmore.com/

Întâlnile grupului de sprijin se desfășoară lunar incepând cu luna aprilie 2011 și sunt GRATUITE. La întâlniri participă mame, viitoare mamei, tați, viitori tați, copii și uneori prieteni sau bunici. Este important ca mamele să vină însoțite de bebeluș/copil la aceste întâlniri.

Dacă simțiți că aveți întrebări sau dificultăți sau vreți să împărtășiți cu ceilalți părinți modul în care ați făcut față dificultăților întâmpinate în alăptare vă așteptăm.

Asociația ParentIS organizează evenimente pentru părinții din Iași. Asociația ParentIS funcționează pe bază de contracte de voluntariat, nici un membru sau voluntar nu are beneficii materiale din această activitate (nici salariu), iar banii sunt direcționați integral spre proiectele asociației.

alaptare

Grupul de Sprijin pentru Alăptare este susținut de Alina Suman.

Va fi o întâlnire relaxată pentru familii. Vă rugăm să anunțați din timp dacă nu mai puteți ajunge!

NE PUTEȚI SUSȚINE: #Donează Întâlnirile grupului de sprijin se desfășoară lunar incepând cu luna aprilie 2011 și nu sunt condiționate de o contribuție financiară. Puteți ajuta și alți părinți să aibă acces la informații susținând acțiunile ParentIS prin #donații în #cont sau #donații în #cutia specială prezentă în sală în tipul evenimentului . Cont: RO32INGB0000999905645056 Banca: ING Bank Beneficiar: Asociația ParentIS