Empower Parents – Swimathon 2019

by | 6 Jul 2019

Asociația ParentIS, împreună cu voluntarii noștri, a demarat un proiect prin care vom face un studiu ce își propune să identifice principalele resurse din rețeaua de suport a unei proaspete mame și impactul acestei rețele de suport asupra familiei formate din mama, tata și copil cu implicații atât în eficiența stilului de parenting, alăptare cât și asupra vieții de cuplu și a stării de sănătate fizică și emoțională a întregii familii.

Una dintre componentele proiectului este un documentar video în care vom expune concluziile.

Planul nostru este măreț și ne umple inimile de bucurie și entuziasm, dar pentru toate astea avem nevoie de sprijin financiar. În această direcție ne-am înscris la Swimathon unde sperăm să strângem banii pentru editarea video a documentarului și poate chiar și filmarea lui.

Obiectiv

5,000 RON, sumă ce poate acoperi editarea video a documentarului.

Descrierea obiectivelor subcomponentei de proiect: Documentar video.

În cadrul campaniei desfășurate cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării, Asociația ParentIS își propune realizarea unui studiu de piață ale cărui concluzii să fie prezentate publicului atât sub forma de date statistice cât și vizual, într-un film cu opinii personale și ale profesioniștilor, privind rolul rețelei de suport a mamei în privință rătei de alăptare. Filmul documentar vă prezenta perspectiva mamelor asupra importantei suportului pe care îl primesc în familie, la locul de munca și în general în cercul social în privință alăptării, dar și opiniile profesioniștilor din domeniul medical, al sociologilor și psihologilor asupra rolului rețelei de suport a mamei în rata de succes a alăptării

Beneficiari:

Părinți și viitori părinți activi profesional, familiile aflate în situații vulnerabile, lipsite de sistem de suport sau cu sistem de suport redus.

Durata Proiectului:

1 an
Echipa de Proiect:
Lioredana Ciofu – Project Manager;
Ioana Precupan – Specialist Lactație;
Ionela Luciu – coordonator voluntari și campanie fundraising.

Ne puteți susține:

  1. Prin donații directe
  2. Făcând cunoscută campania noastră în rândul prietenilor voștri
  3. Punându-ne în contact cu firme dispuse să se implice
  4. Devenind ambasador al proiectului nostru
  5. Devenind un susținător public al proiectului
  6. Implicandu-te ca inotător sau facilitând construirea unei echipe de înotători