Consultații gratuite pentru alăptare cu consultant certificat internațional (IBCLC)

by | 19 Oct 2020

Consultații gratuite pentru alăptare cu personal specializat, decontate de asigurarea de sanatate nu sunt încă disponibile în România. Pentru ca sunt multe familii în Iași care au venitul pe membru de familie sub-medie și pentru care accesul la consultații contr-cost este dificil am pornit acest proiect.

Vă povesteam zilele trecute că, în cadrul proiectului: ”Susținem alăptarea, Sprijinim părinții din Iași” 10 familii cu venituri sub-medie vor beneficia de consultații gratuite pentru alăptare cu consultanți certificați internațional.

Consultații gratuite pentru alăptare – cum le poți accesa?

10 familii cu venituri sub 900 lei/ membru de familie vor beneficia, cu sprijinul Primariei Iasi prin finantare conform legii 350/2005 de consiliere gratuita pentru alaptare cu consultant în lactație certificat internațional (IBCLC)

Selectia beneficiarilor se va face ținând cont de următoarele criterii, in aceasta ordine
1. conditie absoluta: venitul pe membru de familie sub 900 lei/ luna in ultimele 3 luni
2. urgenta cazului si complexitatea cazului conform evaluarii comisiei
3. ordinea solicitarilor
Consultațiile vor fi oferite până la epuizarea fondurilor dar nu mai târziu de 30 noiembrie 2020.

Solicitanții completează formularul de mai jos. Beneficiarii consultațiilor vor selectați din această lista, conform criteriilor, de către comisia de evaluare. Ulterior, aceștia vor fi contactați pe e-mail în vederea stabilirii programării care se va face de comun acord.

Comisia de evaluare este compusă din
1. Manager proiect,
2. Reprezentant financiar proiect
3. Consultant medical specialist IBCLC

Completează formularul:

Poți completa formularul de mai jos pentru a putea fi selectat de comisi și să beneficiezi de una din consultațiiile gratuite.

Pot apărea fonduri pentru mai multe consultații?

Da. Cu sprijin financiar din partea comunității, persoane fizice sau juridice, vom acumula treptat suportul dat părinților din Iasi. În măsura în care vom reuși să acoperim costurile financiare specifice. Prioritizăm resursele financiare obținute din donații și sponsorizări spre familiile în impas financiar. Acestea vor beneficia astfel de acces gratuit la specialiști.

Cum te poți implica?

Donează pentru acest proiect! Apasă pe acest link și donatia ta va ajunge în cont în mai putin de 3 secunde. https://mpy.ro/fyv8hqer

O dată pe luna vom face publice sumele donate pentru acest proiect. Vom povesti tot atunci ce am făcut cu banii din luna anterioară.
Banii vor fi folosiți exclusiv în acest proiect.

Scrie-ne în formularul de contact dacă ai o idee de resurse pentru acest proiect: specialiști resursă, surse de finațare etc.