Zilele Sigurantei Rutiere a Copiilor la Iasi

by | 21 Oct 2021

În weekendul 5-7 noiembrie, #ParentIS organizează la Iași evenimentul Zilele Siguranței Rutiere a Copiilor, proiect cofinanțat de Primaria Iasi.


Evenimentul se adreseaza părintilor. Tematica acestuia este #educație_rutieră, și este specific construit în jurul siguranței copiilor in mașină.


In România, #accidentele_rutiere constituie a doua cea mai frecventă cauză de deces. Cele mai recente statistici ale Comisiei Europene plasează România pe #primul loc la numărul de #decese din accidente rutiere, cu un număr record de 85 decese pe an per milion de locuitori. Segmentul cel mai #vulnerabil din aceste cifre tragice sunt însă copiii.


Zilele Siguranței Rutiere a Copiilor la Iași își propune, prin specialiștii prezenți la eveniment, implementarea unor bune practici în transportul copiilor cu mașina. De asemeni un obiectiv important este crearea de rețele de suport pentru părinți în informarea acestora asupra riscurilor la care se expun daca nu își transportă copiii în mod adecvat.

Asadar, daca esti parinte, viitor parinte sau doar vrei sa fii pregatit pentru cand transporti prietenii cu copii in masina, te asteptam la eveniment. Promitem informatie de calitate livrata de specialisti, asigurarea conditiilor sanitare specifice perioadei grele pe care o traversam, premii si multa voie buna!

Intrarea la eveniment este libera, vom fi acolo dupa urmatorul program:

  • Vineri, 5 Noiembrie: 14:00-18:00;
  • Sambata, 6 Noiembrie: 10:00-18:00
  • Duminica, 7 Noiembrie: 10:00-14:00

Puteti veni insotiti de copii, in grup cu prietenii sau chiar cu bunicii, urcati Copoul si popositi in Parcul Expozitiei! Veti putea admira masinile frumoase puse la dispozitie de partenerii nostri dealeri auto si participa la demonstratiile de instalari de scaune auto de la branduri de top in industria auto!

Ne vedem la eveniment!

Eveniment organizat cu Sprijinul Primariei Iasi.

Sponsorii evenimentului: Grupul de firme Bras, Sandra Trading, Britax Romania – Britarom, Nuna Romania, Joie Romania, Recaro Romania, Axkid, Maxi Cosi – BebeConcept, Aengus Technologies, Empatis.

Parteneri media: Impact FM, Ines Rocks