Plânsul și reprimarea emoțiilor – 8 august 2019

by | 8 Aug 2019

Plânsul și reprimarea emoțiilor este o dezbatere marca ParentIS, moderată de Roxana Lazăr.

O să vorbim despre o tematică foarte amplă: trăirea emoțiilor. Ne dorim să fim mereu alături de copiii noștri, să le arătam dragostrea noastră, să știe că suntem mereu lângă ei.

Dar cu emoțiile care nu ne aduc fericire ce facem?

Cum le identificăm și cum procedăm ca să fim toți bine după ce trec?
Cred că avem deja o vagă idee despre cum ne-am dori să reacționăm, dar nu e atât de ușor. În fața emoțiilor pălește raționalul și ajungem să ne comportăm diferit.

Despre asta vă invit să discutăm: cum identificăm emoțiile, cum am vrea să le gestionăm și să vorbim și din experiențele pe care le-am avut și să vedem daca am învățat ceva din ele și daca putem să dam de știre și altora.

Aș vrea să menționez încă o data că nu este un curs, nu se vor prezenta informații doar de către moderator ci e o invitație să discutam împreună despre o tematica ampla pe care e foarte greu să o stăpânești fară ajutor.

Eu, Roxana Lazăr, că moderatorul acestei întâlniri, vă mărturisesc că sunt foarte entuziasmata să aflu părerile voastre și să învăț de la voi!

Detalii organizatorice

  • Dezbaterea începe la ora 18.00 și durează aproximativ 2 ore.
  • Numărul maxim de înscriși este 15.
  • Link-ul de înscriere este https://empatis.setmore.com/class – Nu exista taxa însă apreciem dorință voastră de a contribui la acest proiect ajutandu-ne financiar să îl mențin.
  • Întâlnirea este construita exclusiv pentru acest grup, făcând parte din evenimentele cu cerc închis adresate comunității ParentIS.
  • Nu avem supraveghere pentru copii suplimentara, deci puteți veni cu ei dar vă asumați intru totul răspunderea pentru supravegherea și acțiunilor lor.