Săptămâna Mondială a alăptării la Iași – ediția a 8-a

by | 1 Aug 2019

1-7 august 2019
Saptămâna Mondială a Alăptării la Iași
De 8 ani #Susținem_Părinții, #Facilităm_Alăptarea
un Eveniment ParentIS

Este necesară înscrierea pentru fiecare eveniment separat cu excepția celui online care va fi difuzat pe gupul de sprijin pentru alăptare de la Iași

Program:

1.08 – Seminar ințierea alăptării – sediul ParentIS, ora 18:00 – 20:00

Seminarul vine cu multe informații actualizate, bazate pe studii științifice, legate de primele ore de viața ale nou-născutului și nu numai.
Invităm viitoare mămici sau mame ce abia au născut, la un seminar de 2 ore susținut de Ioana Precupan IBCLC (consultant IBCLC, Terapie Craniosacrala, Farmacist ), Elena Alina Suman (consultant IBCLC, Nutriționist) și Ionela Luciu (consilier alăptare, educator Montessori, doula , fondator ParentIS).
Dacă aveți întrebări, faceți o listă pe care să nu uitați să o aduceți.
Locuri disponibile: 20
Înscriere: https://empatis.setmore.com/bookclass

2.08 – Mituri legate de alăptare – live pe facebook în grupul ParentIS – Sprijin pentru Alăptare – Iași – ora 13:00 – 15:00

Eveniment transmis live pe facebook pe grupul nostrum dedicate alăptării, în care consultanții acreditați IBCLC Alina Suman și Ioana Precupan, alături de Ionela Luciu, fondator ParentIS , vor aduce în discuție cât mai multe mituri celebre sau încă nu legate de alăptare. În timpul evenimentului ce durează 120 minute puteți adresa întrebări. Așa că adunați cât mai multe mituri, pe care abia așteptăm să le dezbatem.

3.08 – Întâlnirea specialiștilor în lactație (exclusiv pentru specialiști, cu înscriere) – sediul ParentIS, ora 17:00 – 20:00

4.08 Marea Atașare la Sân – eveniment global – ora 10:00 – 11:00 – sediu ParentIS (am schimbat locația din cauza ploii;) )

Marea atașare la sân este un eveniment ce are loc în locații înregistrate peste tot în lume unde oamenii se întâlnesc, alăptează și își oferă suport reciproc de la mamă la mamă. Prietenii, familiile și comunitatea se alătură evenimentului pentru a celebra alăptarea.
Evenimentul este organizat de voluntarii asociației ParentIS la Iași în dorință de a construi o rețea de suport pentru părinții din comunitate.

6.08 – Grup de sprijin pentru mamele care pompează – sediul ParentIS ora 10:00 – 12:00

Pentru că pomparea vine cu multe provocări pentru mamă, dar și multe beneficii pentru copil, sentimentele mamei ce pompează pentru a hrăni copilul cu singurul aliment creat de natură special pentru specia umană pot fi copleșitoare. La toate acestea, intervine și presiunea celor din jur.
Hai să discutăm cum putem trece mai ușor prin această perioadă. Fie că îți e greu, fie că ai întrebări legate de pompe de sân, procesul de pompare sau cum/dacă putem readuce copilul la sân, te așteptăm
Evenimentul durează 2 ore. Ascultăm povestea fiecăreia și răspundem la întrebări.
Grup moderat de Ioana Precupan, consultant IBCLC, terapie Craniosacrala și Farmacist
Număr maxim de participanți: 20
Înscriere: https://empatis.setmore.com/bookclass

7.08 – Vizionare documentar Pășind în lumea laptelui praf, poductie Lion Mentor Association – sediul ParentIS ora 18:00- 20:00

De 8 ani susținem la Iași părinții în drumul lor.
De 8 ani investim în evenimentele pentru părinți și în creșterea comunității.
Anul acesta, pentru a 8-a oară consecutiv, ParentIS organizează la Iași o serie de evenimente dedicate săptămânii alaptării.

Urmăriți evenimentul îndeaproape. Revenim cu informații importante

Cu sprijinul:
Empatis,
Ioana Precupan IBCLC
Lion Mentor Association