Alăptare – checklists

by | 20 Nov 2020

Oare ar trebui să merg la medic? Oare să sun consultanta în alăptare? Oare mănâncă suficient? Oare să merg la camera de gardă să verific dacă suntem bine?
Părinții la început de drum își fac adesea griji nenumarate pentru copilul lor. Lipsa experienței face dificil să deoseabească semnele de alarmă de situațiile normale tot așa cum poate fi dificil să să aleagă ce măsură să ia.

Pentru ca cel mic să fie bine este nevoie ca si părinții lui să fie bine. Stresul exagerat poate ingreuna mult atât deciziile corecte cât și conectarea reală cu bebelușul. De aceea am ales să construim un set de instrumente care să vă ajute în momentele dificile.

În mapa de mai jos găsiți câteva checklists care să vă ajute când sunteți în dificultate. Le downloadați, printați, lipiți pe frigider sau le citiți direct de pe telefon. Partea și mai bună este faptul că această mapă va crește în timp și vom tot adăuga liste utile în ea. Partea cea mai bună este că vă vom anunța de fiecare dată când facem update. Nu este nevoie să le tot verificați.

Puteți alege să downloadați întrega mapă în format PDF sau să urăriți pe imaginile din galerie informația. Alegeți cum vă este mai ușor.