Târg caritabil – Empower Parents

by | 29 Jun 2019

Asociația ParentIS, a demarat un proiect prin care vom face un studiu. Acest studiu își propune să identifice principalele resurse din rețeaua de suport a unei proaspete mame și impactul acestei rețele de suport asupra familiei formate din mamă, tată și copil cu implicații atât în eficiența stilului de parenting, alăptare, cât și asupra vieții de cuplu și a stării de sănătate fizică și emoțională a întregii familii.

Una dintre componentele proiectului este un documentar video în care vom expune concluziile.

Planul nostru este măreț și ne umple inimile de bucurie și entuziasm, dar pentru toate astea avem nevoie de sprijin financiar. În această direcție ne-am înscris la Swimathon unde sperăm să strângem banii pentru editarea video a documentarului și poate chiar și filmarea lui.

Pentru a strânge banii propuși la Swimathon, vom organiza și un Târg Caritabil pe 29 iunie între orele 16 și 20, la sediul ParentIS. Ne bucură foarte mult să organizăm evenimente care să unească comunitatea noastră și să aducă mulți oameni împreună. Cu siguranță va fi o zi plină de zâmbete și de bucurie.

Vă invităm să ne ajutați cu donații de obiecte casnice care considerați că pot fi de folos altor persoane din cadrul comunității. Vă așteptăm cu drag cu cărți, pentru cei mici sau părinți, cu jucării, haine, electrocasnice de dimensiuni mici și nu numai. Am vrea să menționăm că obiectele trebuie să fie într-o stare bună și să poată să fie folosite fără probleme. Dacă vreți să aduceți ceva de mâncare, vă rugăm să verificați să nu fie perisabile. Vă rugăm că hăinuțele să fie noi sau proaspăt spălate.

Asociația ParentIS spirjină alăptarea și respectă codul internațional de marketing al substituenților de lapte matern și nu acceptăm ca donații pentru târg: suzete, tetine, lapte praf etc.

Având în vedere locul limitat de expunere al produselor și, în funcție de numărul obiectelor primite, dacă nu reușim să expunem toate produsele, se vă face o triere și se vor expune produsele pe care le considerăm cele mai potrivite unui astfel de târg. Restul lucrurilor vor rămâne în cutii, și vor fi scoase pe măsură ce se eliberează spațiu.

Bunurile vor fi donate pe baza unui contract de donații în care se va putea menționa suma recomandată cu care să se valorifice obiectele în cadrul târgului și puteți alege ca bunurile donate, care nu se dau în cadrul târgului, să poată fi recuperate.

Detalii organizatorice

  • Înscrierile pentru donatorii de produse se fac în formularul acesta: https://forms.gle/LK8rFcZqRHrZPsQx9.
  • Donațiile se vor face la sediul ParentIS. În cazul în care nu aveți disponibilitatea să veniți să le lașați la sediu, scrieți în formular zona de unde am putea să le ridicam și voluntarii noștri vor încercă să găsească o soluție să vina în ajutorul vostru.
  • Ultima zi în care se pot face donații este luni, 24 iunie la sfârșitul zilei.
  • Accesul la târg este gratuit pentru toți donatorii: și pentru cei care donează produse și pentru cei care donează bani.
  • Pentru ca povestea să fie posibilă, avem nevoie de cât mai mulți dintre voi să ne ajutați venind la târg, alegând obiecte donate și lăsând în cutia de donații bani pentru obiectele alese de voi. Pentru noi asta e o oportunitate să ne întâlnim cu oameni dragi și să petrecem o după-amiaza împreună.

SharingIsCaring Ne poți ajuta dând de știre și prietenilor tăi despre planurile noastre și împărtășind entuziasmul nostru pentru proiect. În acest fel pot afla și prietenii tăi despre comunitatea noastră și despre modul în care noi le putem oferi sprijin.

Sperăm să ne susțineți în acest proiect de suflet pentru noi prin care vrem să ajutăm și noi, la rândul nostru, comunitatea din jurul nostru.