Grup de sprijin pentru alăptare – Februarie 2020

by | 13 Feb 2020

Grupul de sprijin pentru alăptare este organizat de ParentIS din 2012 și se adresează familiilor cu bebeluși nou născuți până la vârstă înțărcării.

Ce teme vor fi abordate la “Grupul de sprijin pentru alăptare”?

Vom discuta despre naștere și influenta ei asupra alăptării, inițierea alăptării, puseele de creștere, înțărcarea, durerile la supt, creșterea mica/mare în greutate, somnul bebelușului etc. Sperăm că la finalul întâlnirii toată lumea să plece cu răspunsurile de care are nevoie.

Cine participă la Grupul de sprijin pentru alăptare?

Încurajăm participarea părinților și viitori părinți, care își doresc să se informeze, să găsească răspunsuri pentru provocările lor sau să socializeze.

Cum se face înscrierea?

Întâlnirile sunt non formale, relaxate, dar ne ajută la organizare dacă vă înscrieți din timp – www.empatis.setmore.com/class.

Cât costă?

Participarea la “Grupul de sprijin pentru alăptare” nu este condiționată financiar.
Dacă doriți să sprijiniți asociația puteți face donații direct în contul asociației.
Asociația ParentIS – RO32 INGB 0000 9999 0564 5056), direct pe site sau în cutia de donații prezentă la eveniment

Cine moderează Grupul de sprijin pentru alăptare?

Ionela Luciu este FONDATOR ParentIS și al grupului online ParentIS – Sprijin pentru Alăptare – Iași Din 2002 Ionela este profesor pentru copii preșcolari și din învățământ primar tradițional profesând 10 ani în școlile de stat din Iași.
Este formată ca educator Montessori, iar acestă formare, spune ea că “a venit să îmi deschidă noi perspective asupra educației și că experiența acumulată lucrând alături de instituțiile de învățământ Montessori din Iași urmată de colaborarea cu Montessori Institute of Bucharest mi-a oferit șansa de a cunoaște o largă varietate de situații particulare specifice diferitelor dinamici de familie.”
Din 2012 Ionela este doula Formată cu dr Michel Odent și este foarte bucuroasă că toate aceste formări au ajutat-o să construiască alături comunitatea ParentIS pentru a oferi sprijin emoțional și informațional familiilor.