Redirectioneaza 20% din impozitul deja platit către proiectele Parentis!

by | 4 May 2023

Redirectioneaza 20% din impozit către Parentis!

Redirectioneaza 20% din impozit către Parentis!

Redirectioneaza 20% din impozit către Parentis!
Credem că toată lumea merită să aibă acces la servicii de sănătate mintală de calitate și că oferirea către părinți a instrumentelor de care au nevoie pentru a crește copii sănătoși și fericiți este esențială pentru construirea unei societăți puternice.

Ce facem și cum ne puteți sprijini? 

La Parentis, oferim o serie de programe și servicii concepute pentru a aborda provocările unice cu care se confruntă părinții și familiile în lumea de astăzi. De la consiliere individuală și familială, la ateliere de parenting și grupuri de sprijin, la inițiative de informare și educație, echipa noastră de profesioniști dedicați se angajează să ofere cel mai înalt nivel de suport beneficiarilor noștri.

Cu toate acestea, nu putem face această muncă singuri. Fiind o organizație non-profit, ne bazăm pe sprijinul vostru, persoană juridică sau fizică pentru a ne ajuta să finanțăm activitățile și să ne extindem acțiunile. Cu ajutorul vostru, putem continua să oferim servicii esențiale de sănătate mintală și de educație parentală celor care au nevoie și să lucrăm pentru a construi o comunitate mai sănătoasă și mai fericită pentru toți. Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit.

Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre misiunea noastră și activitatea pe care o desfășurăm și pentru a lua în considerare posibilitatea de a face o donație pentru a ne sprijini eforturile. Generozitatea dumneavoastră ne va ajuta să oferim servicii de imediată necesitate familiilor aflate în nevoie și să facem o schimbare reală în viețile beneficiarilor noștri.

Există o modalitate simplă și la îndemână de a va alătura efortului ParentIS de a sprijini comunitatea daca sunteti persoana juridica: redirectioneaza 20% din impozit impozitul pe care il plătiți către stat.

Pași de urmat pentru a ne ajuta

Iată câțiva pași pe care să îi urmezi pentru a redirecționa impozitul și astfel să sprijini programele ParentIS:

 1. Verificați dacă sunteți eligibil pentru a redirectiona 20% din impozit
  Pentru a face acest lucru, trebuie să vă asigurați că ati datorat si platit impozit pe profit sau venit in anul fiscal anterior. Plafonul maxim care poate fi redirectionat este de 20% din impozitul pe profit si de 20% din impozitul pe venit pentru micro-intreprinderi. Confirmati cu contabilul dvs care este suma maxima pe care o puteti redirectiona in baza formularului 177.
 2. Contactați ParentIS pentru a încheia un contract de sponsorizare.
  Organizația va putea oferi informații detaliate despre cum puteți face acest lucru și despre modul în care va fi folosită suma donată.
 3. Descărcați formularul 177 de pe site-ul ANAF și completați-l cu informațiile necesare.
  Acest formular este cererea privind redirecționarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor. Veti completa datele fiscale ale dvs, denumirea, sediul si contul IBAN al beneficiarului (conform contractului de sponsorizare) si suma pe care o veti redirectiona (acceasi agreata prin contract). Formularul poate fi găsit aici!
 4. Depuneți formularul completat online in portalul ANAF (poate face contabilul acest lucru pentru dvs).
 5. ANAF va face viramentul sumei direct catre ParentIS, in termen legal.

Prin depunerea formularului 177, redirecționezi impozitul deja plătit către stat. Suma sponsorizată va fi plătită către beneficiarul sponsorizării de către organele fiscale, pe baza formularului depus.
Astfel contribuiti la sprijinirea programelor ParentIS fără a adauga costuri suplimentare la cheltuielile firmei!

Lasa-ne un mesaj sa stabilim detaliile impreuna  direct pe site dand click aici , pe pagina de facebook Parentis sau pe email:  contact @ parentis.ro

Vă mulțumim pentru considerație și pentru angajamentul de a susține sănătate mintală și parentingul în comunitatea noastră.

Cu sinceritate,
Echipa Parentis