Ziua Porților Deschise Parentis – 2024

by | 19 Jun 2024

Ziua Porților Deschise Parentis – 2024 este Sâmbătă, 29 iunie pe parcursul întregii zile. Vă invităm cu entuziasm!

În această zi specială, vă așteptăm cu brațele deschise la sediul nostru (harta aici) pentru o serie de activități interesante și educative. Este ocazia perfectă pentru a descoperi și redescoperi comunitatea noastră, a socializa și a participa la evenimente gândite pentru a sprijini părinții și copiii.

Programul Evenimentului Ziua Porților Deschise Parentis

1. Ziua Porților Deschise Morning Mom

Ora 9:00 – 12:00
Facilitatori: Ioana Precupan și Tatiana Tatu

Începem ziua cu o sesiune specială de Morning Mom, o oportunitate minunată pentru mame de a socializa și de a primi suport într-un mediu relaxant. Acest eveniment este dedicat socializării, discuțiilor frumoase și timpului de calitate petrecut împreună.

Noi avem pregătit pentru voi un spațiu drăguț și confortabil, perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de compania altor părinți. Parcul cu alei și bănci din fața sediului nostru este ideal pentru plimbări și discuții la soare. Și, bineînțeles, nu uitați că la noi găsiți mereu cafeaua proaspătă și delicioasă!

Voi aduceți copiii, o jucărie preferată și, cel mai important, buna dispoziție! Nu doar mamele sunt binevenite, ci și tații, bunicii sau orice altă persoană dragă care vă ajută să vă luați câteva momente de relaxare. Ne dorim să creăm un mediu inclusiv și prietenos pentru toți cei care vin să ne viziteze.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o dimineață plăcută și relaxantă!

2. Games for Brains

Ora 13:00 – 16:00
Facilitatori: Georgiana Botezatu, Daniela Bălănescu și Damian Bălănescu
După-amiaza Zilei Porților Deschise Parentis este dedicată copiilor!

“Games for Brains” oferă o serie de jocuri și provocări menite să stimuleze gândirea critică și creativitatea. Este o modalitate distractivă și educativă de a petrece timpul liber. Aceste jocuri sunt concepute pentru a atrage și a motiva copiii să își folosească imaginația și să colaboreze cu alții într-un mod constructiv. Beneficiile acestor jocuri includ:

 • Îmbunătățirea abilităților cognitive: Jocurile sunt gândite pentru a îmbunătăți flexibilitatea mentală, concentrarea și memoria copiilor.
 • Dezvoltarea abilităților sociale: Prin jocurile de echipă, copiii învață să comunice eficient și să colaboreze cu alții.
 • Stimularea creativității: Activitățile îi încurajează pe copii să găsească soluții creative și inovatoare la diverse provocări.
 • Gestionarea stresului: Jocurile ajută copiii să își gestioneze emoțiile și să își reducă nivelul de stres într-un mod pozitiv și constructiv.
 • Dezvoltarea competențelor de rezolvare a problemelor: Copiii învață să identifice și să abordeze probleme într-un mod structurat și eficient.

Locurile la această activitate sunt limitate, așa că grăbiți-vă să accesați linkul de înscriere! Nu ratați ocazia de a oferi copiilor voștri o experiență educativă și distractivă. Vă așteptăm cu drag!

3. Workshop pentru părinți: Discuții Dificile cu Copiii

Ora 18:00 – 20:00
Facilitator: Ionela Luciu
Încheiem Ziua Porților Deschise Parentis cu un workshop pentru părinți axat pe tehnici de comunicare și strategii pentru a aborda subiecte sensibile cu copiii. Veți descoperi tehnici care vă ajută să discutați despre subiecte dificile precum sexul, moartea, conflictele sau stabilirea limitelor, într-un mod respectuos și eficient.
Va fi despre:
Tehnici de comunicare eficientă: Strategii pentru a deschide și menține un dialog deschis și sincer cu copiii.
Gestionarea emoțiilor: Metode de a înțelege și a răspunde la emoțiile intense ale copiilor.
Stabilirea limitelor: Cum să puneți limite clare și consistente, menținând în același timp o relație pozitivă.
Abordarea subiectelor sensibile: Sfaturi pentru discutarea subiectelor complexe într-un mod adaptat vârstei copilului.
Exerciții practice: Activități interactive pentru a pune în practică tehnicile discutate.
Este deseori greu să vorbim cu copiii despre subiecte sensibile, dar cu ajutorul acestui workshop veți descoperi soluții eficiente și respectuoase pentru o comunicare eficientă. Locurile la această activitate sunt limitate, așa că vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând!

Surprize și Premii

Participarea la evenimente aduce cu sine șansa de a câștiga premii prin extragere! Premiile constau în acces gratuit la servicii Parentis, produse de babywearing și accesorii pentru scaune auto. Fiecare participant va pleca acasă cu materiale utile și cu amintiri frumoase.
Premii:
 • Sistem de purtare Tula roz
 • Carte pentru adulți – un titlu de parenting ales cu grijă
 • Carte pentru copii – o carte interesantă potrivită vârstei
 • Parasolare auto
 • Tablou pictat
 • Cană ceramică
 • Ședință de consiliere (la alegerea câștigătorului din oferta curentă, programabilă în maxim 1 lună de la data extragerii)
 • Pachete Lego pentru copii

Participare la Tombola de la Ziua Porților Deschise Parentis 2024

În cadrul Zilei Porților Deschise Parentis 2024, fiecare participant la activitățile organizate pe 29 iunie 2024 primește dreptul de a completa un loc pentru tragerea la sorți a premiilor. De asemenea, donatorii persoane fizice, indiferent dacă participă sau nu la activități, pot solicita un bilet pentru extragere pentru fiecare 50 de lei donați.

Participanții la alte activități Parentis desfășurate în perioada 1-29 iunie 2024 pot solicita un bilet pentru înscrierea la tombola cu premii. Aceasta poate fi făcută fie direct la locație, fie prin email la lioredana@parentis.ro sau prin mesaj pe pagina de Facebook a organizatorului. Organizatorul va confirma înscrierea după verificarea participării la activitățile organizate în perioada menționată.

Participarea la activități este gratuită dar donațiile sunt esențiale pentru a putea oferi suport cât mai multor părinți.
Accesează acest link și donează online!
Înscrierea la evenimente este foarte importantă pentru noi deoarece ne ajută să pregătim cât mai eficient activitățile. Veți găsi linkul pentru înscriere la fiecare eveniment.
Vă așteptăm cu drag să petreceți o zi minunată alături de comunitatea Parentis!