Stima de sine a copilului tău ~ Otilia Mantelers, Iași, 25 iunie 2016

by | 23 Jun 2016

Otilia Mantelers, unul dintre cei mai cunoscuți formatori de parenting din România, susține la Iași conferința “Stima de sine a copilului tău“.


SÂMBĂTĂ, 25 iunie 2016, orele 09:00 – 13:00
Hotel Unirea, Sala Cuza

Înregistrările încep la ora 8:30 – vă recomandăm să ajungeți devreme pentru a vă înregistra la timp (conferința începe la ora 9:00)!


Tema conferinței vine să răspundă nevoii părinților de a avea copii încrezători, capabili să depășească sănătos momentele dificile din viață, să se bucure de existență și să fie echilibrați și fericiți. Conferința își propune să aducă participanților o serie de cunoștințe și instrumente care să îi ajute să susțină dezvoltarea copiilor având un grad ridicat al aprecierii față de propria persoană.

Studiile recente arată că reușita copilului tău este direct proporțională cu stima lui de sine, iar diferența dintre copiii/adulții care functionează la capacitatea lor maximă și cei care trec prin viață neexplorând-o este dată de gradul fiecaruia de stimă de sine, de aceea provocarea pentru părinte este cu atât mai mare.

Dar ce este stima de sine? Este felul în care o persoană se simte față de sine. Este felul în care se percepe pe sine și se place. Când ai sentimentul acesta, te bucuri că tu ești tu! Stima de sine nu trebuie confundată cu atitudinea de a fi „încrezut” sau cu disprețul. Disprețul este un fel de a masca lipsa stimei de sine, de fapt. Atunci când ai stimă de sine, nu îți mai pierzi timpul încercând să îi impresionezi pe ceilalți, fiindcă știi că ai valoare.

Conferința va pune accent, oferind modele practice, pe modalitățile în care putem oferi copiilor noștri dragoste necondiționată. Evenimentul se adresează părinților, psihologilor, cadrelor didactice și oricărei persoane interesate de dezvoltare personală. Vom povesti despre:

  • cum putem crește stima de sine a copiilor noștri dar și cum o putem scădea fără voie,
  • cum identifici la un copil nivelul stimei de sine, cum arată stima de sine scăzută și cum arată stima de sine crescută,
  • instrumentele cu care putem crește stima de sine a copiilor.

OtiliaMantelers
Otilia Mantelers este Instructor Parenting by Connection, trainer de Playful Parenting, psiholog în formare și specialist în joacă terapeutică cu copiii de la 0-10 ani și este unul dintre cei mai cunoscuți formatori de parenting din România prin cursurile sale de parenting: Joc și emoție, Rivalitate între frați, Limite și cooperare în relația părinte copil, Agresivitatea copiilor.

Ieșenii au avut ocazia să o cunoască în cadrul conferinței “Puterea Relațiilor” susținută la Iași împreună cu Gáspár György în luna martie a acestui an. Imagini de la respectivul eveniment găsiți aici sau aici.

Despre conferința “Stima de sine a copilului tău”, Otilia spune că este una matură pentru traiectoria sa profesională fiind rodul muncii ei cu propriii copii, cu copiii care vin în cabinet, cu părinții cu care lucrează și nu în ultimul rând cu ea însăși.

SÂMBĂTĂ, 25 iunie 2016, între orele 9:00 – 13:30
Hotel Unirea, Sala Cuza.
Vă așteptăm cu mare drag!


ORGANIZATORI
Otilia Mantelers parentis Absolut Media

SPONSORI
bras ergonomice arra

PARTENERI
deadura mindlab logo casuta naturii
willing Equilibria
Beatrice Chicos byRozalia
cuptorul moldovencei haidihai

PARTENERI MEDIA
PrimaTV telemoldova vivafm