Sprijin pentru alaptare ~ septembrie 2013

by | 10 Sep 2013

Dragi parinti, intalnirea grupului de sprijin de luna aceasta, va avea loc sambata, 14 septembrie 2013, ora 18:00, la cabinetul de psihoterapie Willing (str. Petru Poni, nr.1 bis, in spatele Bisericii “Sf. Mina”, Pacurari – harta o gasiti aici).

Pentru ca de la ultima intalnire a trecut ceva timp, nu avem o tema anume. Vom discuta, ca de obicei, despre orice subiect legat de alaptare ce va intereseaza. Fie ca aveti o problema, o intrebare sau doar o nelamurire, fie ca vreti doar sa va destindeti putin alaturi de noi si sa va incarcati cu energia pozitiva si optimismul grupului de sprijin, va asteptam, cu drag, pe toti.

Aceste intalniri au ca scop furnizarea de informatii, de incurajare si sprijin in alaptare pentru mame si viitoare mame. Daca sunteti insarcinata sau deja alaptati si sunteti in cautare de informatie, va asteptam alaturi de noi! Bineinteles, puteti veni insotiti si de alti parinti sau viitori parinti interesati. Oricine este binevenit!

Pentru alte detalii legate de intalnire puteti accesa pagina FB a grupului “Sprijin pentru alaptare Iasi” sau sunati la 0746 11 86 53 (Ionela Luciu).
Va asteptam cu drag!