Sprijin pentru alaptare ~ iunie 2013

by | 3 Jun 2013

Dragi parinti, intalnirea grupului de sprijin de luna aceasta va avea loc sambata, 8 iunie 2013, ora 18:00.

Aceste intalniri au ca scop furnizarea de informaţii, de încurajare şi sprijin în alăptare pentru mame si viitoare mame. Daca sunteti insarcinata sau deja alaptati si sunteti in cautare de informatie, va asteptam alaturi de noi! Bineinteles, puteti veni insotiti si de alti parinti sau viitori parinti interesati. Oricine este binevenit!

Pentru ca alaptarea are mereu si un final, tema intalnirii va fi intarcarea. E o tema ce pare simpla dar care are implicatii emotionale profunde atat pentru copil cat si pentru mama si, pentru ca e inconjurata de multe mituri intretinute de societate, vom incerca intelegem procesul natural, cum functioneaza fiziologic, cum putem interveni bland etc. Vom discuta, ca de obicei si despre orice alt subiect legat de alaptare ce va intereseaza.

Va asteptam, cu intrebari sau pur si simplu pentru a ne bucura de cateva ore impreuna, la cabinetul de psihoterapie Willing (str. Petru Poni, nr.1 bis). Intrarea se afla in spatele Bisericii “Sf. Mina”, Pacurari (harta o gasiti aici).
Pentru alte detalii legate de intalnire puteti accesa pagina FB a grupului “Sprijin pentru alaptare Iasi” sau sunati la 0746 11 86 53 (Ionela Luciu).

Va asteptam cu drag!