Săptămâna Mondială a Alăptării, Iași 2024

by | 1 Jul 2024

Săptămâna Mondială a Alăptării (SMA) aduce, în fiecare an,  în prim-plan importanța alăptării și sprijinului necesar pentru mame și familii.

Săptămâna Mondială a Alăptării

Săptămâna Mondială a Alăptării 2024, Iași Speakeri și tematici

 

Pentru ediția din 2024, ParentIS organizează un nou eveniment deosebit la Iași, ajuns la a 13-a ediție. Cu o tradiție de peste un deceniu în organizarea de activități dedicate acestui subiect esențial, ParentIS continuă să își îndrepte eforturile către educarea și sprijinirea comunității.

Detalii Eveniment Săptămâna Mondială a Alăptării 2024, Iași:

📅 Data: 3 august
🕒 Ora: 10:00 – 13:00
📍 Locație: Sala Cupolă, Palatul Braunstein, Iași

Despre Eveniment:

Evenimentul din acest an se concentrează pe egalitatea de șanse, explorând rolurile de gen și drepturile mamelor și copiilor. Anul acesta, tema evenimentului va fi „Egalitate de Șanse și Sprijin pentru Alăptare”, aducând în atenție diverse aspecte ale alăptării și sprijinului oferit familiilor cu copii. Specialiști din domenii variate vor susține prezentări oferind informații valoroase și structurate pentru părinți.

Ce ne propunem este să împuternicim și să sprijinim părinții în experiența lor în relația de alăptare. Și anul acesta vom oferi informații clare și accesibile care să ajute părinții să gestioneze provocările alăptării și să-și îmbunătățească relațiile de familie.

Înscriere-te la

Săptămâna Mondială a Alăptării 2024, Iași:

Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea aici: 

Buton de înscriere

Înscrierea este deschisă tuturor părinților, specialiștilor din domeniul sănătății și educației, precum și tuturor celor interesați de subiectul alăptării și sprijinului parental.

Alăturați-vă nouă în celebrarea Săptămânii Mondiale a Alăptării 2024 și contribuiți la construirea unei comunități mai informate și mai sprijinite!

Participarea este gratuită dar donațiile sunt esențiale pentru a putea oferi suport cât mai multor părinți. Accesează acest link și donează online!