Săptămâna Mondială a Alăptării – 2023

by | 30 Jun 2023

ParentIS organizează la Iași Săptămâna Mondială a Alăptării, ediția a 12-a. 

Săptămâna Mondială a Alaptarii a fost organizată de-a lungul celor 12 ani la Iași de către Asociația Parentis cu entuziasm și responsabilitate prin evenimente dedicate.

Anul acesta suntem încântați să vă anunțăm ediția a 12-a care se concentrează pe promovarea importanței alăptării și recunoașterea provocărilor cu care se confruntă părinții care lucrează.
Această inițiativă globală anuală, își propune să împuternicească și să sprijine părinții în experiența lor de alăptare. Anul acesta specialiștii noști vă vor oferi informații valoroase și structurate care să vă ajute să împletiți munca si rolul de părinte mai ușor.

Săptămâna Mondială a Alăptării într-un format nou

Prin implicarea în eveniment a consultanților în alăptare, a psihologilor, a medicilor și chiar și a specialiștilor din domeniul contabil putem să oferim părinților resurse esențiale și sfaturi practice. Acești experți sunt pregătiți să răspundă la întrebări și să ofere sprijin părinților participanți la eveniment. Împreună, ne concentrăm pe construirea unei comunități în care fiecare părinte primește sprijinul necesar și informațiile de care are nevoie pentru a face alegeri informate în privința alăptării.

Săptămâna Mondială a Alaptarii din acest an este sărbătorită cu un eveniment în format nou. Acesta este structurat în format de platformă dinamică, în care ne dorim să aducem informații concrete și clare. Prin discursuri scurte și concise, vom oferi părinților informații esențiale, menite să-i ajute în navigarea lor prin provocările alăptării și ale vieții profesionale. Ne propunem să prezentăm informațiile într-un mod accesibil și ușor de înțeles, astfel încât părinții să poată beneficia de ele și să le aplice în viața de zi cu zi.

Vă invităm să vă alăturați aceastei experiențe unice, în care comunitatea ieșeană contribuie și beneficiază de sprijinul celorlalți. Prin colaborare și împărtășirea cunoștințelor, putem construi o rețea solidă de susținere pentru toți părinții care lucrează și doresc să integreze alăptarea în viața lor.

Date despre înscriere la evenimentul 

Sâmbătă, 5 august
Sala Cupola, Palatul Braunstein, ora 10:00

Participarea la eveniment este gratuită, iar invitația pentru participare se primește exclusiv în baza înscrierii.

Înscrierile se deschid in data de 5 iulie, iar linkul va fi disponibil aici până la completarea tuturor locurilor.
Stați pe aproape!

 

SPEAKERI

Moderator Ionela Luciu

_______________________________________

AGENDA EVENIMENTULUI

Va fi completată pe parcurs