ParentIS Talks – 27 iunie 2019

by | 23 Jun 2019

eveniment gratuit cu transmisie live

Din 2012, ParentIS oferă sprijin si informație de calitate parintilor ce fac parte atât din comunitatea din Iași dar și la nivel național.

ParentIS Talks este o serie de evenimente care vine in intampinarea nevoii de informare a parintilor comunitatii, folosind resursele locale iesene.

În ultima #joi a fiecarei luni puteți fi parte dintr-o poveste ce aduce comunitatea Împreună având ca unic scop îmbunătățirea educației generației viitoare.
______
Joi, 27 iunie, 2019
Iasi, sediul ParentIS
Începând cu ora 18:00

TEMA: Părinte pentru prima dată

Agendă
1. A fi femeie si mamă.
Ionela Luciu, fondator ParentIS și mamă de 2 copii ne va vorbi despre transformarea prin care trece femeia atunci când devine mamă, emoțiile ei puternice și sprijinul de care are nevoie.

2. Al patrulea trimestru de sarcină
Alina Suman, mamă de doi copii, Consilier în lactație și nutriție pentru mamă și copii, a înțeles după toată pregătirea și experiența în domeniu, că prima perioadă după naștere reprezintă cea mai mare schimbare din toată viața unui om.

3. Ce face un tată în concediu de creștere copil?
Gabi Dumitriu este fondator Lawcalis și tată profesionist. El va vorbi despre cum poți folosi cei doi ani de concediu pentru a te conecta cu copilul tău, dar și cu antreprenorul din tine.

4. Q&A pentru toti invitații
______

Eveniment #gratuit pentru comunitate.
Înscrierea este absolut necesară, numărul de locuri fiind limitat.
Inscrieri aici: https://empatis.setmore.com/class