Otilia Mantelers: Joc si Emotii in imagini si cateva cuvinte.

by | 18 Jul 2014

[imagebrowser id=10]

Mi-a placut Otilia si cursul ei. A fost captivant. Multe din informatiile oferite de ea le mai aflasem din carti (probabil ca majoritatea parintilor de la curs), dar sunt mult mai convingatoare atunci cand le auzi explicate de cineva cu atata pasiune, si cu atat de multe exemple din experienta personala. Multumesc! Camelia

A fost un curs de exceptie. Am invatat tehnici pretioase si principii sanatoase pentru a-l creste pe D corect, pentru a avea posibilitatea sa devina un adult echilibrat si pregatit pentru viata. Georgian

Pe langa informatiile primite la curs, am reusit sa aflu multe raspunsuri la intrebari si temeri pe care le aveam si am primit confirmarea ca multe lucruri pe care le fac cu copilul sunt ok. Si poate cel mai important, am aflat cum se pot repara unele lucruri care nu au fost chiar ok.
Am primit multa energie si o stare de relaxare si incurajare care sper sa ma tina mult.
Big Like si sincere multumiri Otiliei si organizatorilor!
Tatiana G.

Am castigat informatii pretioase despre plans, timp special si despre sistemul limbic.
Faptul ca au fost foarte multe exemple din viata reala a fost excelent.
Vad la mama mea ce inseamna sa tii suferinta in interior si vreau sa folosesc instrumentele invatate ca sa o ajut pe M si sa o invat sa nu “tina” in ea.
Cristina V.

Foarte naturala si sincera si modesta, Otilia.
Cursul bine structurat ca timp.
Costul ridicat pentru mine, dar efortul merita.
Exemplele sunt faine, in sensul ca sunt testate, nu e doar teorie.
Mihaela I.

Cu ocazia cursului, simt ca am tatonat terenul spre sufletul baietelului meu, prin asimilarea si acumularea informatiilor oferite de Otilia.
Otilia a “deschis” pentru noi cartile si cercetarile facute special pentru “rataciti” ca noi si le-a expus in limbajul cel mai simplu, astfel ca e imposibil ca vreo informatie sa ramana fara urme in locasul potrivit al cunoasterii.
Am simtit prin interactivitatea oferita ca ma pot deschide, ca imi pot schimba mult din atitudine, ca pot vindeca atat traumele mele, cat si pe ale copilului, ca ma pot gasi.
Raluca

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa particip la acest curs. Imi dau seama de anumite abordari gresite pe care le-am avut, in special legate de plans. Sper sa reusesc sa am puterea sa aplic cat mai mult din ce-am ascultat aici. Cu siguranta voi recomanda si altora acest curs.
A fost fain programul de sesiuni astfel incat am putut sa mergem si la copii.
Mihaela M.

Sunt foarte multumita de ce am aflat la curs. Otilia a oferit si a transmis MULT.
Organizarea buna. Mi-a placut energia grupului. Love y’all!
Silvia

M-am simtit foarte bine in cadrul acestui curs. Eu nu am copii insa pentru profesia mea am nevoie de aceste experiente.
Ma bucur ca am participat si astept cu nerabdare sa ne revedem.
Sorina

[nggallery id=10]