Avanpremiera Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati

by | 1 Oct 2012

Duminica, 7 Octombrie la Carturesti, Palas Mall, ora 18:00

Anul acesta, evenimentele organizate in Iasi debuteaza cu o avanpremiera, o intalnire in duminica de dinaintea saptamanii cu pricina, in care vom face o prezentare mai generala despre purtarea bebelusilor.

Vom discuta despre beneficiile purtarii copilului, atat pentru cel mic cat si pentru parinte, despre principiile babywearing si implicatiile acestora. Vom continua apoi cu o prezentare a celor mai cunoscute mijloace de purtare ergonomice din Romania, si nu numai.

Bineinteles, pe langa aceste informatii, vom pune la dispozitie pentru testare mijloacele noastre ergonomice de purtare: wrapuri (clasice sau elastice), slinguri (fixe sau cu inel), mei tai sau SSC-uri (Soft Structured Carriers) cum ar fi Boba, Luna, Manduca sau Marsupi Plus.
Parintii prezenti la intalnire vor beneficia de consultanta babywearing si vor putea afla raspunsuri la orice intrebare legata de purtatul bebelusilor.

Nu vor lipsi nici concursurile cu premii minunate, oferite de prietenii nostri!
Si acesta va fi doar inceputul!
Intreaga saptamana vom avea intalniri babywearing tematice in cadrul carora vom da, bineinteles, si multe premii.

Vino, impreuna cu cei dragi, sa sarbatoresti alaturi de noi debutul evenimentelor organizate de ParentIS in Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati!


Alte detalii se gasesc aici sau pe pagina facebook a evenimentului.